Dobbeltstrik. Workshop med Anne Marie Nielsen

215,00

Søndag 10.00-12.00

Lær den fascinerende teknik, hvor begge sider af strikketøjet er ret-siden

Model/varenr.: WS DB Anne Marie
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Med den fascinerende teknik dobbeltstrik er det muligt at lave strik, der er glatstrikket på begge sider! Man kan strikke teknikken så mønstret bliver det samme på begge sidder, men i modsat farven. Vi skal på workshoppen strikke mindre prøver i teknikken og blandt andet have fokus på den opslagnings- og aflukningsmåde samt type af kantmasker, der giver det bedste resultat når man strikker dobbeltstrik. Vi ser også på, hvordan man laver et simpelt diagram til dobbeltstrik og strikker efter det. Teknikken er velegnet til tørklæder og babytæpper, men også til boligtekstiler.

Underviseren er Anne Marie Nielsen. Anne Marie Nielsen er uddannet tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur og har desuden uddannelse fra Aarhus Kunstakademi.  Oprindeligt havde hun vævning som hovedfelt og arbejdede i en årrække i et væveprojekt i Tanzania. Siden blev væven udskiftet med strikkepinde, spinderok og farvegryder.

I dag er Anne Marie tilknyttet Den Fynske Landsby som museumsformidler, og hun underviser desuden på kurser og workshops på blandt andet Nordatlantens Brygge i København, Kulturmaskinen i Odense og Hørvævsmuseet på Krengerup. Hun har undervist på et væld af strikkefestivaler blandt andet på Fanø, i Sydslesvig, på Færøerne og i Norge - og nu også på Knit 'n Jazz i Aarup.

 

Billetpris inkl. billetgebyr: 215 kr. (heraf er de 15 kr. billetgebyr)

Dato: 13/8-17
Klokkeslet: 10.00 - 12.00
Sted: Aarup Kro og Hotel
Max deltagerantal: 20

Andet: Uldgarn i mindst to forskellige farver, pinde der passer til garnet, maskemarkører og en nål uden spids, der passer til garnet. Der skal betales 20 kr. for kopier direkte til underviseren under workshoppen.

Husk, at du også skal have købt et 'festivalarmbånd' (den generelle entrébillet), for at få adgang til workshoppen med Anne Marie Nielsen.