Entrébillet Knit 'n Jazz-festival m. goodiebag

30,00

Gælder begge dage, hhv. 10-17 og 10-16

Køb din entrébillet NU og få en GoodieBag med i prisen - der er stadig et meget begrænset antal GoodieBags tilbage...
Giver adgang til udstillerhal og -plæne, strikkegudstjeneste, catwalk, udstilling, film mm. og er en forudsætning for deltagelse i workshops, foredrag mv.

Model/varenr.: adg+goodie

Når du har købt din adgangsbillet, har du fri adgang til

  • udstillerhallen
  • udstillerplænen (undtaget lørdag aften)
  • strikkegudstjeneste med indlagt koncert
  • udstilling af omtrent 30 forskellige Exploration Station-sjaler
  • strikkefilm
  • catwalk i biografen

Du får et 'festivalarmbånd', der skal bæres omkring dit ene håndled og vises ved indgangen til ovennævnte aktiviteter - og ligeledes i forbindelse med workshops og foredrag (som evt. tilkøbes)

Forudbestiller du din adgangsbillet nu, får du en goodiebag med i prisen. Første deadline var 1/7, men vi har netop bestilt lidt ekstra, så du kan nå at sikre dig en GoodieBag, hvis du bestiller med det samme. Vi skriver her, når der ikke er flere.

Børn (under 15 år) ifølge med voksne har fri entré.

Udstillerne i hallen er bl.a.: Önling, Karen Klarbæk, ConradDesign, Lise Juel-design, Garnoteket, WeLoveWool, White Nile Cotton, Genesis og Magiske Garner - og andre udstillere med rigtig lækre garner og interessante sager...

Når du kommer til Knit 'n Jazz-festivalen, skal du henvende dig i velkomstteltet. Det ligger i Kirkegade - den lille vej lige ved siden af Garnbutikken i Aarup (iSologRegn). Her skal du fremvise din faktura (som tilsendes pr. mail) - enten i printet version eller på din smartphone. Det er dit ordrenummer og dit navn, vi skal have oplyst.

Din GoodieBag (hvis du er blandt de hurtige til at forudbestille billetter) indeholder et 'festival-armbånd', som er din generelle entrébillet. Derudover vil den også indeholde billetter til de workshops, foredrag mv., du har bestilt. OG så er der naturligvis et par lækre overraskelser i GoodieBag'en også...

Kom gerne i god tid. Lørdag åbnes Knit 'n Jazz-festivalen ud for velkomstteltet kl. 10.00 - men teltet vil være åbent og klar til udlevering af GoodieBags og billetter fra kl. 9.00. Søndag vil velkomstteltet ligeledes være åbent fra kl. 9.00.