Estiske strikkefinesser. Workshop med Anne Marie Nielsen

215,00

Søndag 14.00-16.00

Lær at strikke de smukkeste finesser og detaljer med udgangspunkt i estisk strik

Model/varenr.: WS ES Anne Marie
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Strik fra Estland er kendt for sine mange fine, smukke detaljer og finesser. På denne workshop laver vi prøver på forskellige opslagningsteknikker, flettede borter og mønster i flere farver. Det bliver en workshop med masser af farver og et væld af anderledes teknikker for strikkere, som gerne vil have ny inspiration og udfordringer.

Underviseren er Anne Marie Nielsen. Anne Marie Nielsen er uddannet tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur og har desuden uddannelse fra Aarhus Kunstakademi.  Oprindeligt havde hun vævning som hovedfelt og arbejdede i en årrække i et væveprojekt i Tanzania. Siden blev væven udskiftet med strikkepinde, spinderok og farvegryder.

I dag er Anne Marie tilknyttet Den Fynske Landsby som museumsformidler, og hun underviser desuden på kurser og workshops på blandt andet Nordatlantens Brygge i København, Kulturmaskinen i Odense og Hørvævsmuseet på Krengerup. Hun har undervist på et væld af strikkefestivaler blandt andet på Fanø, i Sydslesvig, på Færøerne og i Norge - og nu også på Knit 'n Jazz i Aarup.

 

Billetpris inkl. billetgebyr: 215 kr. (heraf er de 15 kr. billetgebyr)

Dato: 13/8-17
Klokkeslet: 14.00 - 16.00
Sted: Aarup Kro og Hotel
Max deltagerantal: 20

Andet: Medbring strømpepinde nr. 2½ og 3 samt forskellige farver, totrådet uldgarn, der i tykkelse passer til pindene, maskemarkører og en nål uden spids, der passer til garnet. Der skal betales 20 kr. for kopier direkte til underviseren under workshoppen.

Husk, at du også skal have købt et 'festivalarmbånd' (den generelle entrébillet), for at få adgang til workshoppen med Anne Marie Nielsen.