Filt med uld og sæbevand. Workshop med Mette Østman

215,00

Søndag 12.30 - 15.30

Oplev med egne hænder uldens magiske forvandling fra løs tot til en dejlig, lun siddehynde eller fine krukker

Model/varenr.: WS Filt Mette
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Det er nærmest ren magi, når man med vand, sæbe og hændernes bearbejdning forvandler den løse rå-uld til et sammenhængende materiale.
 
På workshoppen lægges der op til at lave små krukker og en siddehynde, som er superfin at have med alle steder, hvor man sidder - ude eller inde. Den fylder og vejer kun lidt - men den luner skønt. Vi arbejder med rå-uld, direkte fra fåret, og den filter sammen således, at farver og krøller fra ulden ses tydeligt. Du er velkommen til at kombinere med bearbejdet og farvet uld.
 
Materialepris afhænger af, hvor meget du når, og ulden købes direkte hos underviseren undervejs i workshoppen. Forvent op til 100 kr. Benytter du udelukkende rå-uld, vil det være omtrent det halve.
 
Mette Østman er en garvet 'filter', som lever af håndværket - dels som underviser for lærere, pædagoger og hobbyfolk, dels som designer af filtede produkter til salg. Læs mere om Mettes unikke og meget lækre filte-univers på hjemmesiden http://www.metteoestman.dk/
 

Billetpris inkl. billetgebyr: 215 kr. (heraf er de 15 kr. billetgebyr)

Dato: 13/8-17
Klokkeslet: 12.30 - 15.30
Sted: Festival-plænen
Max deltagerantal: 10

Andet: Forventet materialepris 50-100 kr.

Husk, at du også skal have købt et 'festivalarmbånd' (den generelle entrébillet), for at få adgang til workshoppen med Mette Østman.