Knit 'n Jazz. Workshop og koncert med Albert Østergård og Partners in Crime

265,00

Lørdag kl. 10.30-13.45 PROGRAMÆNDRING

Begynderstrik for granvoksne mænd og skønne møer - afsluttes med en lækker koncert

Model/varenr.: WK Albert
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Pga. manglende tilmelding er workshop-delen aflyst. Koncert-delen er flyttet til gratis koncert kl. 12 ved iSologRegn i Bredgade.

Det unge jazz-talent, bassisten Albert Østergård, besidder ud over at være talentfuld jazzmusiker også evne som kompetent strikker, og han designer allerede modeller for Marianne Isager Strik.
Albert har netop startet sit eget firma, KontraStrik, og han ønsker dels at lærer mænd (og også kvinder) glæden ved at strikke, men i lige så høj grad at introducerer det fokus, man opnår ved at have noget i hænderne. Fokuspunktet i hænderne hjælper tankemylderet til ro, og man bliver mere klar i sindet.

Workshoppen starter med et begynderkursus, hvor du med pinde og garn og lærer at strikke med Albert. Efter ca. 1½ time er der blot gentagelse på gentagelse i processen tilbage for at mestre strikningens kunst.

Så griber Albert bassen, og sammen med sine musikalske Partnes in Crime - Salvador Olmos (guitar), Thomas Hust (trommer) og Tadas Pasaravicious (Tenorsax) - giver de en koncert med hjemmebrygget lyrisk jazzmusik og inviterer til at lytte, mens man strikker.

Publikum skal opleve den forstærkede fordybelse, der opnås med pindende i hænderne, mens de lader sig rive med af de nordiske toner krydret med latinamerikanske rytmer og harmonik fra jazzen.

Alle øvede strikkere er velkomne fra start – og må gerne blande sig i at lære nybegyndere håndværket.