Knit 'n Jazz. Workshop og koncert med Albert Østergård og Partners in Crime

265,00

Lørdag kl. 10.30-13.45

Begynderstrik for granvoksne mænd og skønne møer - afsluttes med en lækker koncert

Model/varenr.: WK Albert

Det unge jazz-talent, bassisten Albert Østergård, besidder udover at være talentfuld jazzmusiker også evne som kompetent strikker, og han designer allerede modeller for Marianne Isager Strik.
Albert har netop startet sit eget firma, KontraStrik, og han ønsker dels at lærer mænd (og også kvinder) glæden ved at strikke, men i lige så høj grad at introducerer det fokus, man opnår ved at have noget i hænderne. Fokuspunktet i hænderne hjælper tankemylderet til ro, og man bliver mere klar i sindet.

Workshoppen starter med et begynderkursus, hvor du med pinde og garn og lærer at strikke med Albert. Efter ca. 1½ time er der blot gentagelse på gentagelse i processen tilbage for at mestre strikningens kunst.

Så griber Albert bassen, og sammen med sine musikalske Partnes in Crime - Salvador Olmos (guitar), Thomas Hust (trommer) og Tadas Pasaravicious (Tenorsax) - giver de en koncert med hjemmebrygget lyrisk jazzmusik og inviterer til at lytte, mens man strikker.

Publikum skal opleve den forstærkede fordybelse, der opnås med pindende i hænderne, mens de lader sig rive med af de nordiske toner krydret med latinamerikanske rytmer og harmonik fra jazzen.

Alle øvede strikkere er velkomne fra start – og må gerne blande sig i at lære nybegyndere håndværket.

Dørene åbnes kl. 12.30 for de, der kun ønsker at høre koncerten. Billet hertil købes særskilt.

 

Billetpris for både workshop og koncert inkl. billetgebyr: 265 kr. (heraf er de 15 kr. billetgebyr)

Dato: 12/8-17
Klokkeslet: 10.30 - 13.45
Sted: Biografsalen på Industrien
Max deltagerantal: 20

Andet: Medbring et sæt strikkepinde og matchende garn, fx pind 4 og garnet Sterk.

Husk, at du også skal have købt et 'festivalarmbånd' (den generelle entrébillet), for at få adgang til workshop og koncert med Albert Østergård.