Strikkegudstjeneste m. koncert

0,00

Lørdag 12.30-13.30

Tag strikke- eller hækletøjet med i kirken og lyt til præstens ord samt en smuk koncert med Naturtrio feat. Anitta Soliz Nielsen

Model/varenr.: Strikkegudstjeneste

Lad roen falde på dig en times tid; lyt til de varme og glade ord fra præst Rikke Knudsen og til den efterfølgende koncert med Naturtrio, der spiller naturinspireret og sommerlig, let musik. Du må naturligvis lade pindene knitre og hæklenåle danse undervejs.

I dagens anledning får Naturtrio selskab af sangerinden Anitta Soliz Nielsen, der har en varm og meget udtryksfuld stemme. Læs mere om Anitta på hendes hjemmeside


Om Naturtrio
: Trioen havde sin debut i 2004 ved den første Broholm sommerkoncert og har siden været fast medvirkende ved sommerkoncerterne. Trioens nuværende medlemmer er Syssen Gerd Kappel bratsch, Eva Østergaard tværfløjte og Elisabeth Koch blokfløjte.

Ved siden af Broholm Koncerterne har trioen spillet en række kirkekoncerter og har udviklet en række projekter med musik og oplæsning af digte og fortællinger af bl.a. Blicher, Karen Blixen, Carl Nielsen og Søren Ulrik Thomsen.

Syssen Gerd Kappel, bratsch. Uddannet violinist og bratschist på det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Musikkonservatoriet i Warszawa hos professorerne Erling Bloch, Josef Koudusek og Thadeuz Wronskij 1968 – 1974. Kontraktansættelse i de danske landsdelsorkestre og DRs underholdningsorkester. Har medvirket som musiker i en række teaterforestillinger med bl.a. Carmen og Les Misérables på Østre Gasværk og Det Ny Teaters opsætning af Flagermusen og Den Glade enke. Dirigent for Broholm Strygerne og Frederikssund symfoniorkester samt for Den Fynske Operas Orkester ved uropførelsen i 2014 af Hilda Sehesteds Opera "Agnete og Havmanden". Aktiv som kammermusiker i Sehested Ensemblet. Bratschist i Naturtrio.

Eva Østergaard, fløjte. Eva Østergaard er uddannet fløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Debuterede i 1994. Samme år blev hun ansat som solofløjtenist i Det Kgl. Kapel. Siden 2010 har Eva Østergaard været kammermusiker og solist på freelancebasis, med talrige koncerter i Danmark, i Europa, Kina og USA. Samtidig er hun en engageret instrumental- og kammermusikinstruktør. Eva Østergaard har vundet priser ved den internationale Kuhlau-konkurrence i Tyskland i 1992 og ved Kammermusikkonkurrencerne afhold af DR i 1992 og 1996.

Elisabeth Koch, blokfløjte. Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med blokfløjte som hovedfag. Senere uddannet som organist. Aktiv som kirke- og kammermusiker. Ansat som organist ved Aarup og Rørup kirker på Fyn. Blokfløjtenist i En Bratsch og To Fløjter.

 

Billetpris: 0 kr. (dog en forudsætning, at du har købt den generelle entrébillet)

Dato: 12/8-17
Klokkeslet: 12.30 - 13.30
Sted: Aarup Kirke
Max deltagerantal: 200

Kirken er vært ved et glas vin efter koncerten, og derfor skal du reservere din billet på forhånd.

Husk, at dit 'festivalarmbånd' (den generelle entrébillet) giver dig gratis adgang til strikkegudstjenesten.