Knit n' Jazz 12.-13. august i Aarup på Vestfyn

Skal du ha' boostet salget og opmærksomheden omkring din garn-relaterede virksomhed lige op til efterårs- og vintersæsonen? Så bestil en stand til Knit 'n Jazz-festivalen. Der er plads til 50 udstillere indendørs og 22 stande udendørs, og de bookes efter Først-til-mølle-princippet. Efterhånden som udstillerne godkendes, fremgår de herunder.

Der er lagt op til et brag af en garnfestival - og heldigvis har forhåndsinteressen fra såvel udstillere som de håndarbejdsglade være overvældende allerede fra august '16, hvor sløret for planerne om Knit 'n Jazz blev løftet. Ja, selv den fynske presse har skrevet om Knit 'n Jazz adskillige gange og på masser af spalteplads.

NU skal det være - vi glæder os! Og vi håber sådan, I har lyst til at bidrage til at få successen i hus.

Læs mere om de små detaljer nederst på denne side

0 anmeldelser

3 x 3 m i udstiller-hallen inkl. to borde og to stole
Kun for udstillere med selvstændigt CVR-nummer.

HUSK at tilkøbe 1 stk. tilmeldingsgebyr pr. udstiller. 

850,00
0 anmeldelser

5 x 5 m på udstiller-plænen inkl. adgang til strømstik.
Kun for udstillere med selvstændigt CVR-nummer.

HUSK at tilkøbe 1 stk. tilmeldingsgebyr pr. udstiller. 

500,00
0 anmeldelser

Du skal købe ét tilmeldingsgebyr pr. udstiller (ikke pr. stand).

 

50,00
0 anmeldelser

For de, der strikker og hækler så meget, at de vil sælge af det

50,00
0 anmeldelser

For de, der strikker og hækler så meget, at de vil sælge af det

50,00

Vi lægger os virkelig i selen for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige:

Byen yarnbombes og alle medlemmer af Handelsstandsforeningen holder åben i butikkerne både lørdag og søndag. Og butikkerne er dekoreret med garn/strik/hækling. Vi har et godt hold af frivillige, der arbejder såvel op til som under festivalen.

Hovedgaden i Aarup er lukket for trafik såvel lørdag som søndag, så Knit 'n Jazz-gæsterne kan fornøje sig med andet end 'garn i udstillerhallen'. Der bliver små, musikalske indslag (jazz) i løbet af dagen, besøg af specialbilklubber, grillpølser og fadøl, og meget meget mere i gaden. 

Gæsterne køber adgang til udstillerhal, -plæne, catwalk, strikkefilm i biografen, strikkegudstjeneste og udstilling af 20-30 Exploration Station-sjaler for 30 kr. De får et festivalarmbånd som adgangstegn. Bestiller gæsterne adgangsbillet på forhånd, får de en goodiebag med i købet. Børn under 15 år kommer gratis ind - og vi sikrer, at der er aktiviteter udendørs for børnene og også aktiviteter/stande målrettet mænd uden interesse for garn (herre lounge?). Det er altså en festival, hvor hele familien kan drage afsted sammen - og hende, der elsker garn, alligevel kan give sig god tid.

Foredrag og workshops tilkøbes særskilt.

Lørdag aften afholdes en stor og festlig jazzkoncert på udstillerplænen. Hallen vil være lukket, men standene på plænen er velkommen til at holde åbent. Aarup Kro og Hotel sørger for en stor buffet, der kan bespise 300 gæster. Der er altså en god grund til som gæst at blive hele dagen på festivalen.

Som udstiller er du velkommen til at have en flyer og/eller et godt tilbud i goodiebaggen, såfremt du også tilføjer en lille gave til goodiebag'en (min. 500 stk.) eller donerer en lidt større gave (værdi min. 500 kr. vejl. pris) til en lodtrækning blandt alle, der bestiller billetten på forhånd. Der bliver goodiebags nok til alle, der bestiller før den sidste uge op til Knit 'n Jazz-festivalen - indholdet kan variere fra bag til bag, så den enkelte udstiller ikke skal donere til samtlige (hvis der kommer vildt mange tilmeldinger, hvilket vi naturligvis håber).  

Op til festivalen vil vi reklamere med/for udstillerne. Derfor har vi brug for et banner på 1920 x 1080 px (bxh) - eller billedmateriale/logo/tekst så vi selv kan lave et banner for jer. Send det gerne på mail til kontakt (a) isologregn . dk. Banneret er til web-brug og er gratis at få vist.