Entrébillet

35,00

Gælder til begge dage

Entré til udstillerhallen, koncerter i udstillerhallen, udstillingen med Westknit-sjaler samt de to catwalks i udstillerhallen samt strikkefilmen YARN i biografen på Industrien.

Model/varenr.: KnJ Entré

Bestil din entrébillet på forhånd og 'gå lige ind'

Du får tilsendt dit adgangstegn i form af et festival-armbånd, som skal fastgøres om dit håndled. Med dét får du adgang til udstillerhallen, koncerter i udstillerhallen, udstillingen med Westknit-sjaler samt de to catwalks i udstillerhallen samt strikkefilmen YARN i biografen på Industrien.

I udstillerhallen møder du ikke kun de håndplukkede garnbutikker og øvrige udstillere - her vil også være aktiviteter for store og små, levende musik og catwalk (endeligt program kommer senere). På udstillingen af Westknit-sjaler kommer du helt tæt på mange forskellige af Stephen West's designs. 

 

Pris: 35 kr.
Tidspunkt: 11/8 kl. 10-17 og 12/8 kl. 10-16
Sted: Gl. Aaruphal, Skolegade 3, 5560 Aarup.

 

Generelt om bestilling af billetter til Knit 'n Jazz:

  • Dine billetter sendes til dig med PostNord med pakkesporing. Den billigste løsning er at vælge afhentning i postbutik/pakkeboks. Kontrollér, at du oplyser det korrekte sms-nummer, så du får besked, når din pakke er klar til afhentning.
  • Du kan også vælge af afhente billetterne i butikken inden for 14 dage efter bestillingen. Medbring i så fald den faktura, du modtager, når din ordre er klar til afhentning.