Grafisk Gobelinstrik med Charlotte Kaae

300,00

WORKSHOP

Lørdag 11/8 kl. 13.30-16.30

Model/varenr.: KnJ Grafisk CK

Lær nye teknikker og lad din kreativitet få frit spil, når du sammen med Charlotte Kaae strikker et sommerbillede.

Strikkede motiver er super sjove at lave - og meget lettere end du tror. På denne workshop strikker vi udelukkende ret-strik og i snorlige, grafiske linjer. Temaet vil være is, og underviser, Charlotte Kaae, medbringer 6 forskellige is-motiver, du kan vælge imellem - men du kan naturligvis også lave dit helt eget. 

Som diagram til Grafisk Gobelinstrik arbejder Charlotte med firkantede perleplader, for alt, der kan skabes på en firkantet plade, kan strikkes.

Det tilhørende kompendium modtager du i digital form et par dage forud for workshoppen. Derfor vil din mailadresse blive videregivet til Charlotte Kaae, som udelukkende må anvende den til fremsendelse af netop det digitale materiale i forbindelse med denne workshop. Derefter sletter Charlotte adressen på sin liste.

 

Medbring

  • Garnrester - gerne flere farver og typer med en løbelængde på ca. 230 m pr. 50 g (det skal altså passe til pind 3)
  • Saks
  • Pinde 3.5 mm
  • Stoppenål, der passer til garnet

 

Max. 20 deltagere

Deltagergebyr: 300 kr.
Tidspunkt: 11/8 kl. 13.30-16.30
Sted: Sognelokalerne, Bredgade 78 i Aarup

 

Som en lille bonus vil Charlotte Kaae undevejs fortælle, hvordan du tager lækre billeder til brug på fx Instagram og Facebook. Charlotte viser hvordan hun til dagligt arbejder med billeder på de sociale medier som en del af markedsføringen af sit brand. Hun deler sine bedste tips og tricks til, hvordan du sjovt og let kan tage smukke dragende billeder af dit strik. 

 
Medbring derfor også gerne
  • Smartphone
  • Noget du strikker på (gerne noget lidt småt)
  • 3 Probs (ting, der kan være med til at skabe stemning på dit billede)

 

 

Generelt om bestilling af billetter til Knit 'n Jazz:

  • Dine billetter sendes til dig med PostNord med pakkesporing. Den billigste løsning er at vælge afhentning i postbutik/pakkeboks. Kontrollér, at du oplyser det korrekte sms-nummer, så du får besked, når din pakke er klar til afhentning.
  • Du kan også vælge af afhente billetterne i butikken inden for 14 dage efter bestillingen. Medbring i så fald den faktura, du modtager, når din ordre er klar til afhentning.