Kreativt genbrug - Ideer til haven

200,00
300,00
Du sparer: 100,00

Udsalg - så længe lager haves

Bogen om upcycling og det grønne genbrug - heri udvides begrebet genbrug!

Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Kreativt genbrug - Ideer til haven af Nina Ewald

I denne bog giver den erfarne havejournalist og fotograf Nina Ewald masser af inspiration, faktuel viden og praktiske tips til traditionelt genbrug og til upcycling i haven. Upcycling er en videreudvikling af det engelske ord for genbrug, recycling, og betyder at forny kasserede ting, så nye smukkere og mere funktionelle ting opstår. Bogen behandler især det grønne genbrug, - dét som bliver til overs fra havearbejdet tillige med ting, man finder i naturen.

Kreativt genbrug - Ideer til haven gennemgår tre former for genbrug i haven: materialer fra egen have samt naturen, byggematerialer, eksempelvis belægninger, brædder, døre og vinduer samt upcycling af ting og sager, fx krukker og møbler.

Bogen henvender sig både til haveejere, der er nye ud i kunsten at genbruge og ønsker inspiration til hurtige løsninger, og til mere erfarne handymænd og -kvinder, der har mod på større projekter. Til mange af idéerne giver forfatteren en udførlig trin-for-trin- guide med både tekst og fotos, mens andre har en kortere beskrivelse.

Fra Forlaget Nice