Temabog fra Forlaget Koustrup

50,00
99,00
Du sparer: 49,00

Udsalg - så længe lager haves

Klik og se de 3 titler. Perfekt til værtindegave og til dig selv

Temabog - perfekt til dig selv eller til som værtindegave

Fra Forlaget Koustrup kommer disse 3 skønne temabøger:

  • Bær af Maren Korsgaard. Bær er naturens og havens mest velsmagende frugter og indeholder så store mængder af vitaminer, fibre og antioxidanter, at hver mundfuld bliver til sundhed. Bær skal nydes, og det giver bogen masser af idéer til - foruden dyrkningsvejledning. Læs bl.a. om  aronia, blåfrugtet gedeblad og minikiwi - eller de mere velkendte som hindbær og blåbær. I alt beskrives 16 forskellige frugter.
  • Mynte af Nielsen & Nielsen. Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de seneste år har den gastronomiske verden taget de mange nye sorter til sig. Her bydes indenfor i mynternes mangfoldighed med indblik i botanikken og gode råd om dyrkning og høst. Den duftende, dejlige, grønne urt får også opskrifter og tips med på vejen - endda med forord af kokken Nikolaj Kirk, der også har udarbejdet en mynteopskrift specielt til bogen.
  • Roser af Jane Schul. Rosensorter er der utallige af - måske 50.000 - og der kommer hele tiden flere til. Nogle er døgnfluer, andre viser sig at kunne modstå vores klima og sygdomme. I denne bog er der lagt vægt på at beskrive de smukkese, mest hrdføre og sunde sorter, så de giver ejeren maksimal glæde og minimale genvordigheder.