Gennemtænkt, smukt og uundværligt havetilbehør

- og tilmed mange testvindere.Burgon & Ball fås hos iSologRegn.dk

Du kan godt forvente dig noget ekstra, når du vælger havetilbehør fra Burgon & Ball. Englænderne går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten og heller ikke med designet. Derfor får du fx livstidsgaranti på rigtig mange af de engelske haveredskaber - og derfor ligger de bare rigtig godt i hånden. Detaljerne er forfinet gennem årelang have-erfaring, og der er redskaber til ethvert formål. 

Læs mere om Burgon & Ball nederst på denne side

Det er efterhånden snarere reglen end undtagelsen, at de engelske havemagasiner og det engelske haveselskab kårer de lækre ting fra Burgon & Ball som testvindere eller bedst-til-prisen.

Ligeledes har Det Danske Haveselskab også kåret flere testvindere i Burgon & Ball's sortiment.

Alle håndredskaber fra Burgon & Ball har fået 'det blå stempel' af RHS (det engelske haveselskab), hvilket er  en umådelig svær anbefaling at opnå i det store haveland, England. Dermed kan du stole på, at du får kvalitet og godt design for alle pengene, når du forkæler dig selv - eller dine venner - med lækkert havetilbehør fra Burgon & Ball. 

Burgon & Ball begyndte at fremstille redskaber i 1730 i Sheffield. Det begyndte med de fineste fåresakse og andre klippe-redskaber og blev efterhånden udviklet til også at omfatte haveredskaber og tilbehør. 

Gennem snart 300 år har generationers erfaringer med forarbejdning af metal, forfinelse af detaljer, funktion og design ført det engelske firma til en førende plads som et af de absolut mest foretrukne mærker blandt haveentusiaster - og begyndere er naturligvis velkomne til at springe alle de ringere erfaringer over og gå direkte til den gode oplevelse med havetilbehør i særklasse.