Dyrk din have efter engelsk forbillede

Har du nogensinde oplevet en engelsk haveudsendelse om foråret? Den er fuld af skønne tips og metoder, vi normalt springer let hen over, når vi i Danmark sår og forspirer. Det er ærgerligt! For resultaterne står mål med anstrengelserne - og glæden over den store havesucces bliver jo tilsvarende større. Samtidig går englænderne ikke på kompromis med kvaliteten af deres have-grej. Dét forøger også glæden ved livet i haven. Prøv det selv - jeg garanterer dig, at det virker.

0 anmeldelser

Naturlige planteskilte til dine frøplanter

39,00
-66%
0 anmeldelser

Rund eller kvadratisk - lav det perfekte, lette tryk og skab kontakt mellem frø og jord

30,00
89,00
Du sparer: 59,00

Vores bedst sælgende produkt

Eco Pot Maker'en fra Burgon & Ball er absolut et af de produkter, jeg har solgt allerflest af gennem de seneste snart 10 år. Og kunderne fortæller hvert år om fornøjelsen ved at bruge den år efter år. De køber derfor flere - men ikke til sig selv. Nej, familie og venner skal også opleve, hvor skønt et redskab det er. Dét kalder jeg 'at dele haveglæden'.

Og sådan er det faktisk med alle de dejlige ting, jeg forhandler fra Burgon & Ball. Endda den lille jordpresse roses til skyerne. Af og til kan det være svært at forestille sig, at et redskab virkelig er så godt, som 'de siger', men selv jordpressen har en reel berettigelse, for du opnår lige præcis det rette tryk, når frø og jord skal i kontakt med hinanden. Du mærker det selv...