Et haveforklæde har mange formål

Til hende og ham - et forklæde er nemt lige at ta' på, når man har et par småting at ordne i haven. Det er jo ikke alle opgaver, der kræver, du trækker i arbejdstøjet for alvor. Og naturligvis kan et blomstret forklæde også bruges i køkkenet.

0 anmeldelser

Solidt forklæde med praktiske lommer

129,00
0 anmeldelser

Praktisk forklæde med smarte funktioner til det lettere havearbejde

249,00
0 anmeldelser

Praktisk forklæde med smarte funktioner til det lettere havearbejde

249,00
0 anmeldelser

Slip lidt nemmere om ved æblehøsten med det skønne høstforklæde

149,00
0 anmeldelser

Smart og praktisk forklæde

329,00

Praktisk og nyttigt med forklæde til havebrug

Når man bare lige skal ordne lidt i haven, er det praktisk at tage et forklæde på. Det kan være, du blot skal grave lidt kartofler op, eller høste lidt af jordskokkerne til aftensmaden. 

Når du planter krukker til, er et haveforklæde også en dejlig ting lige at kunne tage på. Eller når du forspirer. Eller...

Forklæderne er alle forsynet med praktiske og rummelige lommer, så du kan have dine småting lige ved hånden, når du arbejder i haven.

Med høstforklædet har forklæderne fået endnu en anvendelsesmulighed. Det er praktisk at kunne plukke frugten direkte ned i forklædet uden at skulle rende op og ned ad stigen alt for mange gange. Skal frugten anvendes til saft, kan du blot hælde æblerne/pærerne ud af forklædet bagefter - skal frugten gemmes, skal du tage dem enkeltvis op af forkædelommen og lægge dem i opbevaringskasser.