Frø, løg og tilbehør

Her finder du det, jeg kalder et meget udsøgt udvalg. Jeg vil nemlig ikke konkurrere med dit lokale supermarked, så her finder du det, der lidt ekstraordinært og lidt skønnere til din have.

Når du også kun vil have de bedste løg og frø 

Alt for ofte oplever jeg, at frø og løg ikke udvikler sig helt så flot, som billederne lover. Derfor har jeg udvalgt mine leverandører af blomsterløg, hvidløg og frø til haven meget nøje - og testet leverandørens kvalitet et helt år i forvejen. Derfor vil jeg godt garantere dig, at du får et endnu skønnere forår, en endnu større succes med staudefrøene og en lifligere duft af hvidløg, når du handler her i netbutikken.

En ordentlig løglægger og løgbakker er investeringer, der giver dig flere muligheder og større haveglæde. Læs blot under hver af disse varer om anvendelsen.