De er slet ikke til at stå for, de skønne hæklekit fra Go Handmade! Og man kan næsten ikke undgå at begynde at samle på de kære væsener, når først man er kommet i gang med de første. 

Hvert Go handmade-kit indeholder alt, du skal bruge - også en hæklenål. Brug også de skønne kit fra Go handmade som værtindegave. 

-41%
0 anmeldelser
100,00
169,00
Du sparer: 69,00
-41%
0 anmeldelser
100,00
169,00
Du sparer: 69,00
-41%
0 anmeldelser
100,00
169,00
Du sparer: 69,00

Med hæklekit fra Go Handmade er du sikker på herlige hækletimer med godt resultat. Opskriften fører dig trin for trin fra første til sidste maske og naturligvis også monteringen, der altid er prikken over i'et i et godt håndarbejde. 

Go Handmade er en dansk producent af hæklekit og strikkekit med fokus på uimodståelige figurer. Ville det ikke være skønt at have Helmuth Flodhest siddende i vindueskarmen på badeværelset? Eller Emily Mus stående foran spejlet? 

Alle Go Handmade hæklekit indeholder alt, du skal bruge til at skabe de herlige, hæklede figurer - bortset fra en stoppenål. 

Har du svært ved at blive færdig med dine håndarbejdsprojekter, er et hæklekit fra Go Handmade et godt valg. Her får du nemlig et lille, overskueligt projekt, som du næsten ikke kan vente med at få færdigt.

Til babyer anbefaler jeg at montere de hæklede figurer fra Go Handmade uden stålwire og så acceptere, at fx musenes haler ikke kan bøjes til en bestemt position.