Livstidsgaranti på håndredskaber

Dét får du på de allerfleste håndredskaber fra Burgon & Ball.

Kvaliteten er i top. Materialerne holder. Forarbejdningen er i orden. De ligger skønt i hånden. Og derfor anbefales de af det engelske haveselskab RHS. En sådan 'blåstempling' deles ikke ud til et hvilket som helst firma, så du kan stole på, at du her får kvalitet for alle pengene. Også Det danske Haveselskab har overgivet sig til det engelske grej og kåret såvel planteskovl som lugeklo som Bedst i test.

0 anmeldelser

Nu kan du nå lidt længere med din lugeklo

199,00
0 anmeldelser

Undgå spild - brug en jordøse, når du fylder krukker og potter

169,00
0 anmeldelser

Miljøvenlig og effektiv rensning af fuger

149,00
0 anmeldelser

Unik aspargeskniv i lækker kvalitet fra engelske Burgon & Ball

135,00
0 anmeldelser

Skiller let jord fra kartofler og beskadiger ikke kartoflerne ved høst

199,00

Førsteklasses håndredskaber i haven

Det omfattende udvalg af værktøj og redskaber giver enhver have-ejer såvel innovative som traditionelle løsninger på hele spektret af opgaver i haven. Alle håndredskaber har et hoved af rustfrit stå og et komfortabelt designet håndtag i FSC-certificeret træ. Naturligvis kernetræ, så du er sikret en lang levetid på dine redskaber.

Burgon & Ball's rustfri håndværktøj er tildelt en blåstempling fra RHS - et af verdens førende haveselskaber, der favner såvel gartnerorganisationer som haveejere på hobbyplan. På alle håndredskaber i rustfri-serien gives livstidsgaranti mod produktionsfejl. 

Bemærk: Enkelt af de håndredskaber, der forhandles fra Burgon & Ball her i netbutikken, er lavet af et andet materiale end rustfrit stål. Se mere under disse.