Hvorfor drømme om en hængekøje, når man kan drømme i en…

Hængekøjen er for alle i familien. Den er det kreative møbel til teenageværelset, loftet, hemsen, altanen eller kælderen. Og selvfølgelig er der også hængekøjen, der bare skal hænge mellem et par træer eller stolper sat i jorden til samme formål. Hængekøjen er i øvrigt den helt unikke og populære gave til livsnyderen.

 

0 anmeldelser

Fleksibel hængstol i 100% bomuldsnet i kraftig kvalitet. Naturhvid.

695,00
0 anmeldelser
Naturhvid i 100% bomuldsnet med hæklede borter, kvaster samt dekorationer
895,00

Traditionel familieproduktion af hængekøjer

Hængekøjerne bliver fremstillet i Syd- og Mellemamerika efter en mere end 300 år gammel tradition og teknik – typisk af familieforetagender. Det danske firma, Tropical Europe, kontrollerer løbende vævning og indfarvningsproces, så der er sikkerhed for kvalitet ud over det sædvanlige inden for produktion af hængekøjer. Bomulden er tætvævet, med høj lys- og vaskægthed, dekorationer og borter er håndfremstillede, og rundstokkene er fremstillet af certificeret træ med stor styrke. 

På grund af klimaforholdene er det kun en begrænset del af året, hængekøjerne kan produceres. Netop derfor er det muligt for det danske firma bag hængekøjerne at kontrollere produktionen - så du kan være sikker på en hængekøje af høj standard.

Hængekøjer med rundstokke ser utroligt dekorative ud, også når de ikke er i anvendelse, og de er perfekte til solbadning.