Velkommen i haveafdelingen på nettet

Nyder du også din have? Og vil du gerne have endnu mere ud af din have? Naturligvis kan du ikke købe dig til den store succes i haven fra den ene dag til den anden - men med de rette haveredskaber og -tilbehør, kan du rent faktisk opnå større haveglæde! Fordi mere lykkes.

Alt i min havebutik er noget, jeg selv har eller har haft et behov for på min vej mod en endnu mere harmonisk have og en endnu større haveglæde. Og alt, har jeg selv afprøvet for at sikre mig, at det rent faktisk virker. Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvordan en given vare vil gøre dit haveliv lidt nemmere og meget skønnere.

Bemærk: I den fysiske butik i Middelfart finder du kun et lille udvalg af havevarer. Det er her i netbutikken, du finder det store udvalg. Naturligvis kan du bestille varer til efterfølgende afhentning i Middelfart, men vent lige til du har modtaget besked om, at din ordre så også er klar til afhentning, så du ikke går forgæves.

Velkommen. Nyd turen rundt imellem havetilbehøret  ♥ Marie-Louise

Jeg inspirerer haveejere til skønnere haver og større glæde ved havelivet

- Simpelt hen fordi jeg ikke kan lade være!

Jeg er ikke vild med at luge ukrudt, men jeg elsker alligevel den tid, hvor jeg bliver nødt til at rode i jorden for at få det væk. Om foråret. Fra midt i april til midt i maj. Derefter lukker stauderne for solens stråler til den nøgne jord - og ukrudtsfrøene opgiver ævred.

Min havestil er frodig, naturlig og nem. Og overdådigt blomstrende. Gerne hele året! 

Og jo - det lykkes virkelig at dyrke haveglæden på mine 1500 kvm. jord - selvom jeg også har en håndfuld friske, hjemmeboende drenge og en virksomhed at passe. Og netop derfor, skal jeg jo ikke drømme om en have, hvor alt er sirligt klippet og står på snorlige rækker. 

Succeskriterierne i min have varierer med årstiden, med års-formen og med det vekslende niveau af fritid. Nogle år lykkes meget - andre år har jeg ikke tid til helt så meget pasning, og så må haven være derefter. Kernen er, at jeg bevarer haveglæden.

I min havebutik kan du finde alt andet end planter. Uanset om du skal forspire tomater eller stauder, om du skal undgå orm i blommer og æbler, om du vil formklippe fx dine buksbom eller skal binde slyngroserne op på en pergola - så kan du finde lige netop de ting, der gør det lidt sjovere, lidt lettere og en hel del bedre at gå i haven...