Havehandsker til alle formål

Det er ikke ligegyldigt, hvilken havehandske du bruger i haven - og heller ikke til hvilket formål. Her i netbutikken finder du et bredt udvalg af handsker til både herrer og damer. Havehandskerne er nøje udvalgt i forhold til pasform, formål og kvalitet.

Læs mere om det rette valg af havehandsker nederst på denne side.

0 anmeldelser

Beskytter mod kulde og sikrer et godt greb. Str. 9 - 10 - 11

79,00
0 anmeldelser

Lækker handske perfekt til den kolde årstid. Str. 7 - 8 - 9 - 10

125,00
0 anmeldelser

Lækker langskaftet handske perfekt til den kolde årstid. Str. 7 eller 8

149,00
0 anmeldelser

Slidstærk handske i microfiber og spandex

79,00
0 anmeldelser

Solide, forede handsker til dig, der gerne tager det grove havearbejde om vinteren

185,00
0 anmeldelser

Verdens bedste havehandsker - hvis du spørger mig!

Superblød og lækker handske af hjorteskind med touch screen-broderi

199,00
0 anmeldelser

En let og vandtæt handske med nitrilbelægning på håndflader og fingre

39,00
1 anmeldelser

En allround havehandske med rigtig god fingerspidsfornemmelse

 

139,00
Populær
1 anmeldelser

Slip for torne i fingrene og rifter op ad armene med de lækre rosenhandske i kraftig kvalitet med langt skaft. Ekstra forstærket i håndfladen mod stikkende skønheder.

Køb 2 par for 400,-

249,00
0 anmeldelser

Lækker at have på, lækker i brug - og god slidstyrke

139,00
0 anmeldelser

Lækre havehandsker til herrer

199,00
0 anmeldelser

Lækre havehandsker til kvinder

199,00

Prioritér dit valg af havehandsker højt

Et par gode havehandsker sikrer dig en endnu større haveglæde! Sammenlign det med at stå på ski; du kan sagtens bruge et par billige strikvanter fra supermarkedet, men med rigtige skihandsker får du meget mere...

Et par havehandsker skal naturligvis sidde godt på din hånd. De må ikke være for løse i materialet og heller ikke alt for rummelige, dvs. løse i designet. Så kan du nemlig ikke arbejde ordentligt med dem på. 

Tynde, lette havehandsker er gode, når du fx håndluger, tilplanter krukker eller nipper visne blomsterhoveder af. Det vigtigste ved den rette handske til disse formål er, at du har en god fingerspidsfornemmelse.

Kraftige havehandsker kan du bruge, når du bruger haveredskaber som rive og spade. Her vil de tynde havehandsker blive slidt for hurtigt - og du har ikke samme behov for fingerspidsfornemmelse som ved lugning. De kraftige havehandskers primære funktion er således beskyttelse af dine hænder. 

Forede havehandsker er perfekte, når du vil arbejde i haven i de kolde perioder. Du kan desværre ikke få både perfekt fingerspidsfornemmelse og vinterfór på samme tid, men det passer jo også fint med, at det ofte er det lidt grovere havearbejde, vi har om vinteren.

Nogle havehandsker tilbyder lidt ekstra. Det kan være komfort. Her er de tynde hjorteskindshandsker virkelig værd at stikke fingrene i. Og jeg skal ærligt talt sige, at jeg ikke længere bruger andre af de tyndere handsker end netop hjortekindshandskerne fra GardenGirl. Jeg bruger så mange timer i haven - og det må virkelig gerne være en komfortabel oplevelse. En anden ting, som disse handsker kan tilbyde, er det søde broderi på et par af fingerspidserne. Nu kan jeg nemlig besvare min telefon/smart phone uden at tage handskerne af først.

Det er skønt at have gode havehandsker - til alle formål. Rigtig god fornøjelse i haven.