3 timers haverådgivning

2.400,00

Få konkret og brugbar viden samtidig med, vi sammen udarbejder en plan for din drømmehave. 

Model/varenr.: 3 timers haverådgivning

3 timers haverådgivning

Du bestiller 3 timers haverådgivning hos mig i din have og får

  • en god samtale om, hvad du ønsker med netop din have
  • en skitse af haven - nu med langtidsholdbare linjer, bede og haverum
  • de allerbedste anbefalinger til sikre plantevalg, der passer til din stil og havens forhold
  • den nødvendige viden om bl.a. plantetæthed og pasningskrav
  • mine gennemprøvede tips til fx at få en ekstra lang blomstring i netop dine planter

Allerede i næste weekend vil du være i gang i haven! Du kan slet ikke la’ vær! (Tro mig, jeg har set det igen og igen – og faktisk venter de færreste helt til weekenden.)

Der er stor forskel på at bestille en færdig haveplan og at bestille 3 timers haverådgivning. På 3 timer når vi rigtig, rigtig meget - og du bliver langt klogere på din have, på de rette plantevalg og pasningskrav for netop de planter, der passer bedst til de forhold, der er i haven, og til netop din stil. Du er simpelt hen med mig i hele processen, og vi lader idéer og drømme udvikle en skitse over din have i løbet af timerne - og naturligvis mine anbefalinger til hvilke planter, du vil få succes med. Du får ikke en færdig, farvelagt plan med samtlige planter indtegnet og en planteliste på adskillige sider. Efter min mening er de 3 timers haverådgivning langt mere værd, men ønsker du en færdig plan, så skal jeg da gerne udarbejde en sådan.

 

Sådan får vi en aftale om 3 timers haverådgivning: Du bestiller 3 timers haverådgivning her i netbutikken ('Læg i kurv' og gennemfør din ordre). Inden for 3 dage kontakter jeg dig for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes i din have. Det er en forudsætning, at der er dagslys, men ellers tager jeg ud såvel lørdage som sene eftermiddage. I min kalender har jeg plads til én aftale pr. uge i månederne september, oktober, marts og april.

Betalingen for haverådgivningen trækkes umiddelbart efter vores møde.

Du skal have følgende klar til vores møde:

  • Et nylonreb eller en lang vandslange (når vi skal 'lege' med linjerne i haven)
  • 5-10 havebilleder/udklip/opslag, der viser nogle af dine havedrømme
  • En kort liste over yndlingsblomster
  • Koden til husets internet (hvis der ikke er generelt god mobildækning i din have, for jeg vil muligvis vise dig en masse inspirerende billeder)

Prisen er inkl. kørsel i en radius fra 5560 Aarup på 50 km. Bor du længere væk, afregnes yderligere km med statens høje takst. Jeg har jævnligt gøremål i Høje Taastrup, så aftaler vi at mødes en sådan dag, regner vi km fra nærmest punkt på den vej, jeg alligevel kører. Mine besøg i det midt- og nordjyske er sjældnere, men det sker - og i de tilfælde vil jeg beregne km på samme vis.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til mig forud for din bestilling her i netbutikken.