Man høster, som man sår...

Når haven giver et afkast i form af noget spiseligt eller dekorativt, bliver man endnu mere glad for havelivet. Det behøver ikke handle om ærter, jordbær og tomater i stride strømme. At kunne hente friske krydderurter til maden næsten hele året eller at pynte op med friske blomster såvel som tørrede frøstande er lige så stor en fornøjelse. 

0 anmeldelser

Nyd dine blomster hele året

40,00
0 anmeldelser

Praktiske og dekorative kurve med flettet bund

225,00
0 anmeldelser

Prisbelønnet stærk nøddeknækker, hvor du slipper for skaller ud over det hele 

299,00
0 anmeldelser

Slip for stikkende torne i fingrene

59,00
0 anmeldelser

Gem dine blomsterfrø i disse anvendelige konvolutter

50,00
0 anmeldelser

Hæng urterne til tørre - til nytte og til pynt

139,00
0 anmeldelser

En lækker lille saks til høst af fx tomater, bønner og drueklaser  Kommer igen forår 2016!

125,00
0 anmeldelser

Fyld selv teposer med dine yndlingsurter og blomster

49,00
0 anmeldelser

Brug krydderurterne fra haven til en suppevisk

45,00
0 anmeldelser

Unik aspargeskniv i lækker kvalitet fra engelske Burgon & Ball

135,00

Tag vare på din høst

Kender du smagen af friske hasselnødder? Og af hjemmedyrket knoldselleri? Så ved du, hvorfor høsten er en tid på året, der skal fejres. Heldigvis strækker høsten sig over lang tid, og vi kan med lidt forspiring  strække sæsonen og faktisk høste i haven hele året. 

Det er ikke ligegyldigt, hvordan vi behandler vores høst. De fleste ting skal behandles skånsomt og opbevares køligt, dog frostfrit. 

Det er naturligvis ikke en nødvendighed at have en lækker høstkurv af lange træspåner - men det er praktisk og bestemt prikken over i'et til såvel at samle afgrøder og blomster sammen i som at til at have dem liggende dekorativt i efterfølgende.

Hvis du holder af at lave dekorationer, vil jeg anbefale dig at stifte bekendtskab med chinchilla-sandet. Med det kan du nemlig tørre fx pæoner, roser og georginer med et meget smukt og næsten livagtigt udtryk. 

Samler du svampe i skovene, ved du sikkert, at en svampekniv med børste er det ideelle redskab til formålet. Faktisk sælger jeg en hel del svampeknive også til kokke, som indkøber friske svampe på torvet, og som sætter en ære i ikke at skylle dem i vand. Svampe mister nemlig smag, når de skylles - og derfor skal de blot børstes fri for urenheder.