Hæklekursus for begyndere del 2

200,00

Kom videre med dit hæklearbejde - nu skal vi hækle alt muligt!

Model/varenr.: Hækle del 2

Fortsættelse på begynderkursus del 1

I løbet af 3 aftener bliver du fortrolig med den såkaldte magiske ring og lærer at hækle fra midten og udefter - dvs. rundt (men stadig fladt!)

Kurset strækker sig over 3 onsdag aftener i tidsrummet 18.30-21.00

  • 28/2 skal vi blive sikre i at lave en god magisk ring, og med udgangsspunkt i dén skal der hækles Karen Klarbæks coasters og make-up pads
  • 7/3 skal vi hækle forskellige typer oldemor-firkanter - både de klassiske og med fx puff-stitches
  • 14/3 skal vi arbejde med kombinationer af masker til hulmønstre som Karen Klarbæks blondehåndklæde

Inkl. i kursusprisen er de 2 opskrifter fra Karen Klarbæk, vi anvender.

Medbring 1 nøgle Karen Klarbæk bomuld 8/4 og en Clover Amour-hæklenål nr. 3 og 3½ til første kursusgang. 1 nøgle valgfrit garn - gerne uld til p 3-3½ samt en Clover Amour-hæklenål nr. 3½ og 4 til anden gang. Alle tre hæklenåle og 1 nøgle Karen Klarbæk 8/4 bomuld medbringes tredje gang.

Det er væsentligt, at du har Karen Klarbæk-bomuld med og de gode Clover Amour hæklenåle, da godt garn og værktøj er en forudsætning for at lære noget ordentligt - med et godt resultat og uden for meget kamp. Vælg heller ikke alt for mørkt garn, da det er svært at se maskerne i - og dét er også en skidt start at få. Når du så har lært at hækle ordentligt, kan du slå dig løs i billige og løsere kvaliteter, hvis du vil ...

Underviser: Marie-Louise Veber Paustian, indehaver af iSologRegn
Max. 15 deltagere. Kurset oprettes ved mindst 7 deltagere. Når du modtager din faktura, er det ensbetydende med, at kurset gennemføres. Vi trækker altså ikke pengene på dit kort, før der er deltagere nok.