Kreativ eftermiddag hos iSologRegn i MiddelfartHver torsdag eftermiddag er du inviteret til Crafternoon hos iSologRegn i Middelfart

Det er ganske uforpligtende at deltage - og du tager blot din strikketaske eller hæklepose med. Invitér også gerne dine kreative veninder og venner til at deltage ... Vi sidder i butikken omkring det store bord. Kommer der mange, fordeler vi os ved flere borde rundt omkring i butikken.

 

Vil du lære nyt sammen med andre
- og blive ført fra A til Å af en
kompetent underviser?

Så tilmeld dig et eller flere af nedenstående kurser

0 anmeldelser

Holdstart 17/2 - hver mandag i 6 uger

Starflake er fuld af lækre detaljer fordelt i overskuelige sektioner. Vil du være med til at strikke det og samtidig blive en dygtigere strikker? 

400,00
0 anmeldelser

Oprindeligt arrangement 11/3 flyttet til 25/3 pga. alm. sygdom

Onsdag 25/3 kl. 18.30-20.30

Nyd en smagfuld aften - denne gang med spændende vævestrik og lækre tærter fra Kring Chokolade

100,00
0 anmeldelser

UDSOLGT

Søndag den 15. marts kl. 10-16

Bliv fortrolig med 2-farvet patent på bare én dag. Kurset er for begyndere og let øvede.

350,00
0 anmeldelser

Åh wow - ikke sandt? Vær med, når vi sammen strikker det formidable Blooming Brioche-sjal designet af Xandy Peters

Kursus-onsdage: 1/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5 og 13/5
- alle dage kl. 18.00-20.00

400,00
0 anmeldelser

Søndag den 5. april - Palmesøndag - kl. 9.30 - 11.30

Kom med til årets allerhyggeligste Påske-strikke-brunch - med strikketøj, lækker brunch fra Stina's, kaffe/te og inspiration til lækker forårsstrik.

225,00
0 anmeldelser

Tirsdag den 5/5 kl. 18.30-20.30

En herlig aften med fokus på silke og gin!

200,00
0 anmeldelser

Holdstart 9/1 - 6 torsdage med to ugers mellemrum.

Frit valg på alle hylder ... Hen over de mørke vintermåneder strikker vi 2-farvet patent sammen - men hver især dét projekt, vi brænder mest for netop nu.

300,00
0 anmeldelser

Holdstart 16/1 - 6 torsdage hver anden uge

Har du endnu ikke forkælet dig selv med det skønne sjal Exploration Station? Eller har du bare lyst til at strikke det igen i godt selskab?

På Take-It-Easy-strikkehold mødes vi kun hver 2. uge. Det betyder, at du har bedre tid til at strikke 'lektien' fra gang til gang. Og netop dette Exploration Station-kursus er tilrettelagt som T-I-E

350,00

Fra klassisk strik til et helt nyt og farverigt univers - artikel marts 2019

Pindene har altid glødet for Lene Sørensen, men alligevel er strikkeuniverset defineret på ny det seneste år.

Nogen gange skal man vove noget nyt. Det gjorde Lene Sørensen, da hun sidste år i marts besøgte den nyåbnede garnbutik i Middelfarts gågade. I årevis havde Lene strikket særligt norske trøjer, barnevognstæpper og børnetøj, så det var med forventning om et lignende projekt, hun besøgte butikken. Lene gik tomhændet derfra – men ikke uden inspiration. Hun blev nemlig opfordret til at deltage i et kursus, hvor deltagerne skulle strikke et sjal efter en engelsk opskrift. Mindre end en uge efter var Lene tilbage i butikken, tilmeldte sig kurset og købte garn af en helt anden type, end hun var vant til.

I dag, 1 år senere, har Lene strikket 32 sjaler, og 4 mere er allerede undervejs på pindene. ”Spraglet, håndfarvet garn var en helt ny verden for mig,” fortæller den passionerede strikker, som oven i købet er blevet bidt af det farverige univers, den amerikanske strikdesigner Stephen West står for. ”De allerfleste sjaler, jeg har strikket, er designet af Stephen West, men der har dog lige sneget sig et par enkelte andre ind,” afslører Lene. ”Og jeg strikker nu allerhelst efter engelske opskrifter! Det gjorde jeg ikke før i tiden,” tilføjer hun.

I hele uge 11 udstilles Lene sjaler hos iSologRegn. ”Det er helt formidabelt, så mange sjaler Lene har strikket på blot et enkelt år, så dét har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af,” smiler Marie-Louise Veber Paustian, indehaveren af garnbutikken i Middelfart, og fortsætter: ”Det er jo altid inspirerende at se, hvordan andre sammensætter farver, og flere af sjalerne har Lene jo lavet flere forskellige farvevarianter af, og det gør det ikke mindre spændende.”