Brioche Sunday 15/3

350,00

UDSOLGT

Søndag den 15. marts kl. 10-16

Bliv fortrolig med 2-farvet patent på bare én dag. Kurset er for begyndere og let øvede.

Model/varenr.: Brioche Sunday 15/3
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Brioche / 2-farvet patent er en skøn strikketeknik at mestre. Og nu kan du få det lært på bare en enkelt dag.

Teknikken er utroligt lækker i strukturen, giver mulighed for leg med farver på for- og bagside og kan udvikle sig at ligne rene kunstværker, når ind- og udtagninger også læres.

Vi begynder ved 0 og bevæger os i løbet af dagen opad i sværhedsgrad. Da rigtig mange opskrifter med 2-farvet patent er på engelsk, tager vi udgangspunkt i de engelske strikkeudtryk. Derfor vil du efterfølgende kunne 'vælge og vrage' mellem alverdens opskrifter til dine næste brioche-projekter.

Når du har gennemført kursusdagen, vil du være dygtig nok til at deltage på kurset med det formidable Blooming Brioche-sjal, der afholdes kursus i i løbet af april-maj.

 

Medbring garn, helst 3-4 forskellige farver, der både matcher og er kontraster - gerne Arwetta eller et andet relativt fast strømpegarn, da de egner sig bedst til prøvestrik. Bomuld og garn med lange, løse fibre (som fx Alpaca 2) er decideret uegnede til disse prøver. Medbring også strikkepinde - helst med lace-spids - i tykkelserne 3.0 mm, 3.50 mm og 4.0 mm. En hæklenål str. 2.5 - 3.5 får du brug for, når vi lader en maske falde og skal lære at samle den op igen.

Max. 15 deltagere - det er altså et lille hold, så der er rigtig god tid til at få hjælp og vejledning.

Undervejs holder vi både frokost- og eftermiddagspause. Forplejningen er inkluderet i arrangementsprisen.

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Tidspunkt: Søndag den 15. marts kl. 10.00 - 16.00

Underviser: Marie-Louise Veber Paustian, indehaver af iSologRegn