BYOB Bring Your Own Brioche

300,00

Holdstart 9/1 - 6 torsdage med to ugers mellemrum.

Frit valg på alle hylder ... Hen over de mørke vintermåneder strikker vi 2-farvet patent sammen - men hver især dét projekt, vi brænder mest for netop nu.

Model/varenr.: BYOB
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Det kan måske bedst karakteriseres som en strikkegruppe, hvor vi inspirerer og hjælper hinanden med den fantastiske og nogle gange ret udfordrende strikketeknik. Her er plads til såvel let øvede som garvede brioche-strikkere. Er du ikke bekendt med den 2-farvede patent, kan du blive det på kurset Brioche Sunday søndag den 5. januar.

Du medbringer dit eget strikketøj - uanset om garnet er fra iSologRegn eller ej - og dit gode humør. Butikken sørger for kaffe, te og lidt til den søde tand. Hver gang bør du også medbringe et prøvestykke, da jeg vil gennemgå en brioche-relateret teknik til inspiration. 

Naturligvis er der mulighed for at få råd og vejledning til dit strikketøj i løbet af aftenen.

Max. 24 deltagere

Dato: Torsdage hver anden uge 9/1, 23/1, 6/2, 20/2, 5/3 og 19/3

Tidsrum: 18.00 - 20.00

Sted: iSologRegn, Algade 44, 5500 Middelfart

Pris: 300 kr.

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og vi glæder os til at se dig til den Knit Night, du er tilmeldt. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.