Ravelry - derfor og sådan!

50,00

Onsdag 9/1 kl. 18.30

Ravelry er verdens største samling af opskrifter til de kreative. Lær på denne aften, hvordan du får allermest ud af det helt unikke site.

Model/varenr.: Ravelry

Når du lærer at bruge Ravelry-siden på internettet, åbner der sig en virkelig stor verden af opskrifter, lækre designs og eksempler på anvendelse af garn og farver, som du ville ønske, du altid havde kendt til. Du kan tilmed få dit helt eget bibliotek at samle alle dine favoritopskrifter i - så de aldrig bliver væk eller ødelagt af fx en væltet kop kaffe.

Skal du i gang med et nyt håndarbejde, kan du ved ganske enkelt og smart at filtrere din søgning finde favoritprojektet til netop den strikkefasthed, du foretrækker - og vil du ha' inspiration til farvevalg og garn, kan du lige så nemt se, hvad andre har gjort.

Der er dog meget mere end dét at bruge Ravelry til - og du skal nok få den helt store guide til det verdensomspændende website, når vi ses onsdag aften den 9. januar.

Det er en fordel, hvis du på forhånd har oprettet en 'konto' hos Ravelry samt medbringer en smart phone eller en tablet. En konto er blot et login, der giver dig adgang til fx dit personlige bibliotek. Det koster ikke noget at oprette en 'konto'.

 

Max. 30 deltagere

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Tidspunkt: Onsdag den 9. januar kl. 18.30-20.30

Underviser: Marie-Louise Veber Paustian, CEO hos iSologRegn