Strikkekursus The Susurrate Shawl

330,00

UDSOLGT
Tag dit strikketøj til nye højder ... The Susurrate Shawl er et umådeligt imponerende stykke håndarbejde - og heldigvis kan DU også lære at mestre teknikkerne, der imponerer selv garvede strikkere.

Kursus-mandage: 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9. Dog udgår én af de nævnte datoer - 16. eller 23. Det er endnu ikke fastlagt hvilken. I alt bliver der altså 5 kursusgange.

Model/varenr.: Susurrate 1
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

The Susurrate Shawl strikkes af brioche-entusiaster over hele verden for tiden. Det bekræfter et hurtigt kig på fx Instagram. Nu kan du også tage del i fornøjelsen ved at frembringe den lækre kvalitet, 2-farvet patent er så elsket for - og endda med lækre mønstre undervejs, skabt af ind- og udtagninger til højre og venstre.

Sjalet strikkes i 2-farvet patent efter den engelske original-opskrift, og vi arbejder os frem trin-for-trin, så sværhedsgraden løbende øges.

Se flere billeder af sjalet her: https://www.ravelry.com/patterns/library/the-susurrate-shawl

Deltagerforudsætninger: Du skal have erfaring med at strikke 2-farvet patent, og du skal have øvet dig på at samle masker op i netop dén teknik. Du kan evt. forberede dig ved at lave en strikkeprøve og derefter følge en video på youtube fx denne https://youtu.be/qZenFu1lxcw

Det er ikke en forudsætning, at du har strikket efter en engelsk opskrift tidligere. Og så skal du ha' lidt gå-på-mod. Du kan lave en strikkeprøve i 2-farvet patent på forhånd, så du sikrer dig, at du den rette 'fornemmelse' af dit valg af garn og pindetykkelse. I butikken rådgiver vi dig gerne om optimalt valg. 

Materialer:

  • Rundpind 3.75 mm, 100-120 cm lang
  • Farve 1  ca. 740 m 
  • Farve 2  ca. 740 m
  • Maskemarkører (runde ringe)

Du kan evt. vælge at lade farve 1 fade mellem 2 farver, der ligger tæt op ad hinanden.

Antal meter vil naturligvis variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse. Jeg kan se, at andre udmærket har kunne klare sig med 2x2 nøgler a' fx 366 m. Vær dog opmærksom på, at det forudsætter, du ikke strikker 'løst'. Da vil du skulle bruge ekstra meter.

Forslag til garn:

Du skal brug garn i det, man efter engelske standarder kalder fingering weight. På baggrund af sjalets karakter, vil jeg abefale

  • Malabrigo Mechita - håndfarvet, meget lækker kvalitet 100% merino
  • Qing Fibre Merino Singles - håndfarvet, meget lækker kvalitet 100% merino
  • Krea Deluxe økologisk uld - også smukt støvede nuancer 100% uld
  • eller et andet lækkert garn, du normalt ville strikke glatstrikning på pind 3 med

Hos iSologRegn vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter - og har du en 'stor rest' liggende hjemme, er du velkommen til at tage den med, så vi kan vejlede dig om, hvordan den kan indgå smukt i dit sjal.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT og naturligvis sørger jeg også for frisk kaffe og te samt lidt til den søde tand. Jeg sender dig opskriften på mail forud for den første aften, og du skal selv sørge for at have den med på kursusaftenerne. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Garnet skal du have valgt forud for første kursusgang - der er ikke tid på selve aftenen til at klare dette!

 

Kursus-dage: Mandag den 26. august, mandag den 2. september, mandag den 9. september, mandag den 16. september, mandag den 23. september samt mandag den 30. september. Enten den 16. eller den 23. september udgår, men hvilken af de to datoer er endnu ikke fastsat. Alle gange i tidsrummet 18.0-20.00. Det vil være muligt at handle i butikken undervejs eller før kursusstart. Butikken er ikke lukket for kursister mellem 17.30 og 18.00. Køb dog garnet på forhånd, da det tager en hel del tid at udvælge og evt. vinde op, og det er der ikke tid til på første kursusdag.

Medbring de nødvendige materialer.

Jeg sørger for, at der er både frisk te og kaffe på kanderne samt lidt til den søde tand.

 

Max. 20 deltagere

Dato: Mandage den 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9. Dog udgår èn af mandagene.

Tidsrum: 18.00-20.00

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Pris: 330 kr. (Opskriften er dyrere end vanligt, så derfor denne lidt 'uvante' pris for kurset.)

Underviser: Marie-Louise Veber Paustian, indehaver af iSologRegn

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og jeg glæder mig til at se dig til kursusstart. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan du ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.