Yarn Tasting - and Coffee

50,00

Onsdag 5/12 kl. 18.30

En herlig aften med fokus på garn særligt velegnet til babystrik samt kaffesmagning fra Holy Bean kafferisteriet i Aarup.

Model/varenr.: Yarntasting+Coffee

Du kender det sikkert: Der er småfolk på vej i familien eller bekendtskabskredsen - og nu skal du fatte strikkepindene til et kært, lille projekt til den nye verdensborger. Men hvilket garn skal du strikke med for at få et lækkert resultat? Det afhænger ikke kun af garnet - men også af mønsteret og af, om du strikker fx en romber eller et tæppe.

Tag strikkepinde str. 2.5, 3.0 og 3.5 med og vær med til at teste et par forskellige garner. Hækler du, er du velkommen til at teste garnerne med din hæklenål i stedet.

Mens pindene gløder, fortæller Sine Klejs Gren fra kafferisteriet Holy Bean om den gode kaffe og udfordrer den almene forståelse af, hvad 'en rigtig kaffesmag' er. Naturligvis har Sine også gode smagsprøver med.

 

Max. 30 pladser

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Tidspunkt: Onsdag den 5. december kl. 18.30-20.30

 

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du straks efter en ordrebekræftelse. Siden 'behandler' vi din ordre, og du modtager en mail om, at din ordre nu er 'Klar til afhentning'. Dette betyder, at alt er gået glat igennem, og du skal blot møde op til aftenen som anført ovenfor. Du skal altså IKKE afhente en billet. Modtager du mod forventning ikke en ordrebekræftelse, kan der have indsneget sig en fejl i din mailadresse. I så fald vil jeg bede dig kontakte butikken fx pr. telefon/sms 4292 1796.