Yarn Tasting - and Wine

50,00

Mandag 26/11 kl. 18.30

Få smag for godt garn - og lad siden smagsløgene lede dig frem til den rette rødvin til juleanden og julens øvrige arrangementer.

Model/varenr.: Yarn Tasting and Wine

Er dyrt garn dét værd? Det kan du nu med egne fingre vurdere, når vi strikker med det lækreste merino og cashmere, du finder i butikken.

Tag strikkepinde str. 3.0, 3.5 og 4.0 med og vær med til at teste et par forskellige garner. Hækler du, er du velkommen til at teste garnerne med din hæklenål i stedet.

Efterfølgende kan du i selskab med Føtex Middelfarts kompetente vinmand smage dig frem til din yndlings-rødvin til årets juleborde. 

 

Max. 30 pladser

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Tidspunkt: Mandag den 26. november kl. 18.30-20.30

 

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du straks efter en ordrebekræftelse. Siden 'behandler' vi din ordre, og du modtager en mail om, at din ordre nu er 'Klar til afhentning'. Dette betyder, at alt er gået glat igennem, og du skal blot møde op til aftenen som anført ovenfor. Du skal altså IKKE afhente en billet. Modtager du mod forventning ikke en ordrebekræftelse, kan der have indsneget sig en fejl i din mailadresse. I så fald vil jeg bede dig kontakte butikken fx pr. telefon/sms 4292 1796.