Yarn Tasting & Gin 5/5

200,00

Tirsdag den 5/5 kl. 18.30-20.30

En herlig aften med fokus på silke og gin!

Model/varenr.: YT & Gin

Hvad kan man bruge silke til? Og hvordan er det egentlig at strikke med? Vi sætter fokus på silkens dejlige, naturlige egenskaber og strikker en prøve eller to. Medbring derfor strikkepinde str. i størrelser fra 2.5 til 4.0 mm.

Mens pindene gløder, præsenterer Dennis fra Vinspecialisten i Middelfart 3 forskellige typer gin. Vi skal smage dem som 'de rene dråber' og siden enten med tonic eller som drinks. Så kan vi da ikke blive mere klar til sommeren, vel? Måske skal du overveje ikke at køre hjem selv ...

 

Max. 24 pladser

Sted: iSologRegn, Algade 44 i Middelfart

Tidspunkt: Tirsdag den 5. maj kl. 18.30-20.30

 

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du straks efter en ordrebekræftelse. Siden 'behandler' vi din ordre, og du modtager en mail om, at din ordre nu er 'Klar til afhentning'. Dette betyder, at alt er gået glat igennem, og du skal blot møde op til aftenen som anført ovenfor. Du skal altså IKKE afhente en billet. Modtager du mod forventning ikke en ordrebekræftelse, kan der have indsneget sig en fejl i din mailadresse. I så fald vil jeg bede dig kontakte butikken fx pr. telefon/sms 4292 1796.