Opskrift på Farmors Babysokker

40,00

Her er opskriften på de kæreste babysokker, som oven i købet har relation til den fynske maler Johannes Larsen.

Model/varenr.: JL Babysokker

Opskriften er en gammel familieopskrift - og netop dét, at den har holdt ved i generationer, fortæller jo alt om kvaliteten. Babysokkerne sidder godt på foden og falder ikke nemt af, og hvis du syr bindebåndet fast bagpå sokken, har babyen også meget fornøjelse af at lege med og trække i netop bindebåndet. De er superskønne. Pasformen er fin omkring den lille babyfod. 

Du får opskriften til str. 1-3 mdr., 3-6 mdr. og 6-9 mdr. Du kan relativt nemt lave dem endnu en størrelse større.

Det er med særlig tilladelse fra Johannes Larsen-museet i Kerteminde, at vi må sælge opskriften med et maleri af Johannes Larsen på forsiden. Maleriet 'Alhed Larsen med sønnen Andreas' malede kunstneren i 1899, og her ses de små babysokker, som er identiske med dem, vi har fået opskriften på. Hele historien om, hvordan opskriften er bevaret, kan du læse, når du modtager din opskrift.

Oprindeligt strikkes babysokkerne rundt på 4 pinde, men du får også anvisning på, hvordan de kan strikkes på blot 2 pinde.

  • Garnforbrug pr. par er ca. 30 g strømpegarn eller fint uldgarn til p 3. 
  • Babysokkerne strikkes fast - fx på p 2½.

Opskriften sendes til dig på mail, så snart din ordre er gennemført. Vær opmærksom på at få angivet din mailadresse korrekt.

Husk: Der er copyright på opskriften, så du må ikke kopiere den i nogen form - og ej heller dele den i anden form andet end ved at udlåne det ark papir, du har modtaget den på. Opskriften må end ikke skrives af. Du må heller ikke lave en opskrift, der ligner til forveksling eller i høj grad (det handler i øvrigt særligt om det designmæssige udtryk og ikke antallet af masker!). Jeg beklager, at det er nødvendigt at skrive dette, men vi bliver nødt til at værne om rettighederne for designernes skyld - og det er helt almindeligt gældende regler i øvrigt :) Samtlige regler omkring copyright er ikke beskrevet her.