Lækre opbevaringsløsninger - og perfekte gaveidéer

Her finder du nogle af de mest populære gaver i netbutikken - hvis modtageren er vild med lækre, engelske opbevaringsløsninger i klassisk stil. De engelske 'tins' er fremstillet i pulverlakeret metal i en lækker og holdbar kvalitet med små detaljer og inspirerende tekster.

Alle de viste varer er fra Burgon & Ball - et engelsk firma med en stærk rod i de engelske havetraditioner, ligesom mange af firmaets produkter anbefales af det engelske haveselskab RHS.

-21%
0 anmeldelser

Lækker bøtte til fuglefrø

180,00
229,00
Du sparer: 49,00
-26%
0 anmeldelser

Skøn, cremefarvet opbevaringsdåse til alle småtingene

100,00
135,00
Du sparer: 35,00
Populær
0 anmeldelser

Perfekt til kolonihaveejeren, der skal medbringe både madpakke og småfornødenheder

289,00

Det engelske havesprog

Selvom det danske sprog er nuanceret, finder vi i haveverdenen et helt fantastisk vokabularium i det engelske. Tag fx Green House Caddy, som jeg knapt så romantisk har oversat til det danske Redskabskasse. Eller hvad med Tool & Tuck Box? Jeg har efter en navnekonkurrence valgt at kalde den for en Ta'-med-kasse.

Kvaliteten på de engelske, emaljerede tins (dåser/bøtter) er god. De holder til at overvintre år efter år i det uopvarmede drivhus eller orangeri, og de er med deres lækre design med til at højne min haveoplevelse. Uanset om jeg tænker på deres praktiske funktion eller blot dømmer dem på deres ydre.