Kartoffelpose

29,00
49,00
Du sparer: 20,00

Udsalg - så længe lager haves

Dyrk kartofler i store poser og høst løbende, mens planten vokser videre

Model/varenr.: B1002
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Kartoffelpose

Nu kan du dyrke og høste kartofler på terrassen eller tage dem med i sommerhuset - hvis du lægger kartoflerne i den smukke kartoffelpose.

Har du været tidligt ude og skifter jorden efter endt høst, kan du endda nå at lægge endnu en omgang kartofler og dermed få en ekstra høst sidst på året. Har du et frostfrit udhus, kan du lægge kartoflerne så tidligt som først i marts, hvis du kan sikre dem lys i dagtimerne, så snart de grønne blade viser sig.

Posen er forsynet med en 'luge', så du kan plukke de største kartofler løbende, mens planten ufortrødent vokser videre. Dermed får du et større udbytte fra hver plante. Der er plads til 3 læggekartofler i posen.

Fyld posen halvt med et 15 cm tykt lag af en god, let porøs jord. Læg tre forspirede kartofler i og fyld lidt ekstra jord ovenpå. Efterhånden som planterne vokser til, efterfyldes med yderligere jord, til jorden til sidst når toppen af posen. Du vil nu få kartofler at høste i hele posens højde. Husk at vande regelmæssigt, så jorden holdes fugtig - ikke tung og våd.

Størrelse: 34 cm x 34 cm x 45 cm