Root-master

249,00

Smart forspiringsdrivhus med selvvanding

Model/varenr.: 5690

Root-master

Især kraftigt voksende planter egner den smarte root-master sig til, da planterne kan blive i potterne i en længere periode og endda gødes. 

En root-master består af høje såbakker (32 celler) i en underdel samt et låg.

Cellerne er forsynet med luft'striber', der fremmer roddannelse. Når rødderne når ud til siderne/luftstriberne, vil de blive 'luftbeskårne', hvilket vil få planten til at forgrene rodnettet. Dermed bliver planten stærkere. Når planterne skal pottes om til større potter eller plantes ud i haven, åbnes cellerne som en bog og rodklumpen håndteres enkelt og skånsomt. Husk at lade planterne vænne sig til klimaet udenfor ved at stille rootmasteren et sted med læ og let skygge i dagstimerne hen over en uge.

Nederst i cellerne ligger et vandingsbånd, der sikrer konstant fugttilførsel til jorden. Vandingsbåndet kan genbruges. Husk, at du stadig skal sørge for vanding - men i modsætning til andre minidrivhuse behøver du ikke holde øje dagligt. Omtrent hver 5. dag vil være tilstrækkeligt.

Underdelen anvendes både til holder for celle-bakkerne og til vanding. Vandingsbåndet skal derfor ledes ned i bunden af underdelen for at trække vand op til jorden. Vandet kan efter 3 uger tilsættes en smule flydende gødning (svag dosis).

Låget er i plast og anvendes fra begyndelsen af forspiringen, indtil planterne bliver for høje.

Mål: Længde 29 cm  Bredde 19.5 cm  Højde 21 cm

Materialer: 100% genanvendeligt materiale, polypropylen og polystyren.

Se en video om anvendelsen her http://youtu.be/Z8nTLKbqNVE