Schoppel Zauber Flower - lækker merino med langt, smukt farveskift

  • Kvalitet: 100% superwashbehandlet merino fra Patagonien                                                  
  • Vægt og længde: 150 g = ca. 600 m
  • Anbefalet pind: Nr. 2-3, dog gerne tykkere til sjaler
  • Strikkefasthed: 30 m x 42 rækker = 10 x 10 cm
  • Vask: Maskinvask uldprogram max. 40⁰C / Tørres fladt                

Læs mere om garnet nederst på siden

0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
169,00

Schoppel Zauber Flower er et en-trådet merinogarn i en meget lækker og blød kvalitet, der desuden udmærker sig med sit lange farveforløb. Hvert nøgle har sit helt eget forløb, da de ikke 'begynder' samme sted i farveforløbet, og du kan ikke være sikker på at få hele forløbet i nøglet, ligesom to nøgler sjældent vil være helt ens.

Med en løbelængde på 600 m har du nok garn til fx et trekantet tørklæde. Ønsker du et større arbejde, kan du supplere enten med et ekstra nøgle eller med et andet garn. Farveforløbet vil også tage sig smukt ud strikket skiftevis 2 pinde Zauber Flower og 2 pinde med en silke-mohair.

Husk, at når du strikker og hækler sjaler og tørklæder, er det en fordel at anvende lidt tykkere pinde/nål. Schoppel Zauber Flower vil jeg strikke på pind 3.75.

Når du vasker det færdige arbejde i hånden eller i maskinen, så gør det helst i en vaskepose og centrifugér derefter ved 800 omdrejninger. Ved maskinvask skal du bruge uldprogram. Efter vask 'strækkes' arbejdet til ønsket mål - og særligt sjaler bliver ekstra lækre og luftige af at blive spændt godt ud, mens de tørrer.

Den lækre merinould, der anvendes til Schoppel Zauber Flower, stammer fra Patagonien, hvor 'mulesing' ikke bruges i dyreholdet. Tværtimod har dyrene så gode og naturlige omgivelser, at deres uld bliver af en ekstra lækker kvalitet.

Schoppel Zauber Flower er superwashbehandlet.