Min dukkegarderobe

110,00

Et flot hæfte med strikkeopskrifter til en klassisk dukkegarderobe i den meget populære nostalgiske stil.

Model/varenr.: KD dkgarderobe
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Alle 12 opskrifter i det 64 sider store, flotte hæfte er lavet særligt til Krea Deluxes dejlige, økologiske bomulds- og uldgarn af Mette Hvidtved.

I hæftet finder du opskrifter til tøj, overtøj, huer, en ble og et dukketæppe - altså alt, hvad en dukke har brug for. Tæppet er endda i to størrelser, så dukkens ejer også kan få ét. På flere af modellerne er der flæser, men du kan udmærket udelade disse, og dermed er opskrifterne både til pige- og drengedukker.

Opskrifterne passer til dukken Leonora fra Asi. Den måler 46 cm. Derfor kan du også bruge det strikkede dukketøj til fx BabyBorn og til Asi Maria. Har du en lidt mindre dukke, som fx Bebellino (40 cm) eller Koke fra Asi (36 cm), kan du efter anvisninger i hæftet relativt nemt tilpasse opskrifterne til de lidt mindre dukker. 

Opskrifterne er ikke avancerede. Glatstrik, retstrik, perlestrik og rib er de mest anvendte teknikker, og opskrifterne er skrevet, så også begyndere kan være med. Der er i øvrigt god hjælp i at søge efter instruktionsvideoer på YouTube, hvis man bliver i tvivl om en teknik. 

Strikkefasthed i opskrifterne: 24 masker = 10 cm på pind 3-3½. Desuden anvendes pind 5 også i opskrifterne.