Westknits Bestknits 3 Shawl Evolution (Engelsk)

240,00

Udkommer 21/9. Forudbestillingsrabat: 15 kr.

Bemærk: Restordre hos Stephen & Penelope (leverandøren). Vi forventer at modtage flere bøger sidst i september/først i oktober.

Endnu en forrygende bog fra Stephen West - og endnu 13 forrygende designs

 

Model/varenr.: WB 3

Tag del i fejringen af 10-års jubilæet for Westknit-designs med den inspirerende kollektion af sjalet i Westknits Bestknits 3

Med Westknits Bestknits 3 Shawl Evolution får du opskrifterne til 13 forrygende sjaler, der på bedste vis repræsenterer den farverige og progressive Westknit-stil. Syv tidligere publicerede sjaler får i bogen følgeskab af seks nye designs, der spænder fra sprøde, rene, geometriske linjer til mere 'splashy' udtryk med farver og fluffy teksturer.

De 6 nye designs baserer sig på teknikker som vævestrik, vendepinde, to-farvet patent og store 'huller' vha. omslag. Farvetricks som 'marling' og 'fading' tilføjer et ekstra legende lag til de tidligere udgivne sjaler.

 

Bogen er på originalsproget engelsk. Det engelske 'strikkesprog' er langt mere indbydende og tilgængeligt end dansk strikkesprog, så kast dig ud i det og bliv en endnu dygtigere strikker.

I Westknits Bestknits 3 finder du en unik kode, der giver dig adgang til gratis at downloade bogen som e-bog på Ravelry. Dermed kan du altid printe den opskrift, du strikker - og dermed undgå at skrive i bogen. Dette er en stor fordel, fordi du med garanti strikker flere af sjalerne flere gange ...
 
196 sider
 
PS: Du kan nemt finde en engelsk-dansk strikkeordbog på nettet, hvis det kniber med et par udtryk undervejs. I øvrigt er vi altid behjælpelige i butikken, hvis du er i tvivl om noget mht. dit strikketøj. Med jævne mellemrum afholder vi kurser i Stephen West's sjaler - og arbejder efter de engelske opskrifter. Se mere under Kurser & Events-fanen.